Τολμήστε, κάντε κάτι τώρα για σας.

Αν επιδιώκετε την επαγγελματική σας αποκατάσταση αλλά κουραστήκατε να ψάχνετε για δουλειά, μην χάνετε χρόνο, κάντε κάτι που δεν κάνατε μέχρι τώρα αναλάβετε δράση.

Αλλάξτε νοοτροπία, ξεπεράστε αναστολές, δώστε διέξοδο στην ενεργητικότητά σας και τολμήστε να κάνετε την δική σας επιχείρηση.

Η επιλογή να είναι κανείς επιχειρηματίας δεν αφορά τους λίγους.

Όμως ΠΡΟΣΟΧΗ απαιτείται σκληρή δουλειά και επιμονή.

Ας δούμε μερικές αλήθειες με την ελπίδα ότι θα βοηθήσουν στην απόφασή σας.

1. Ότι και αν κάνεις αν σ’ αρέσει πολύ θα πετύχεις.

Η εργασία είναι η πιο σημαντική δραστηριότητα στη ζωή μας.
Όσο πιο ευχάριστη είναι τόσο και πιο αποδοτική γίνεται.
Δημιουργήστε τις προϋποθέσεις για μια απασχόληση ευχάριστη και αποδοτική, για μια ζωή στα δικά σας μέτρα.

2. Το να είσαι υπάλληλος δεν σημαίνει και οικονομική ασφάλεια.

Στο παρελθόν πιθανόν ίσχυε κάτι ανάλογο, σήμερα όμως, με την προσφορά εργασίας που καθιστά τους υπαλλήλους αναλώσιμους, αυτό δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα.
Για έναν επιχειρηματία το εισόδημα πολλές φορές ίσως να είναι περιορισμένο, όμως για έναν, υπάλληλο, ξαφνικά άνεργο είναι ανύπαρκτο και συνήθως γίνεται χωρίς καμία προειδοποίηση.

3. Ξεπεράσετε τον φόβο σας.

Οι περισσότεροι φόβοι βασίζονται σε φανταστικά αποτελέσματα. Που δεν έχουν συμβεί ποτέ.
Αγνοήστε τα φανταστικά και αναγνωρίστε τα πραγματικά.
Αναρωτηθείτε ποιο είναι το χειρότερο που μπορεί να σας συμβεί και στη συνέχεια πόσες πιθανότητες υπάρχουν να συμβεί αυτό.
Εστιάστε στο έπαθλο και όχι στο πρόβλημα. Μην παραιτείστε.

4. Ξεκινήστε αμέσως

Αξιολογείστε που είστε καλύτεροι, αξιολογείστε το περιβάλλον σας και την αγορά, ενημερωθείτε, επιλέξτε που θα δραστηριοποιηθείτε , σχεδιάστε και ξεκινήστε αμέσως.
Στην πορεία θα κάνετε τις κατάλληλες διορθώσεις και προσαρμογές.

5. Ένα κακό οικονομικό περιβάλλον είναι η καλύτερη στιγμή αν ξεκινήσει κανείς

Ναι, είναι η καλύτερη στιγμή. Οι ευκαιρίες υπάρχουν όταν υπάρχουν προβλήματα. Είναι η στιγμή που οι άλλοι αποχωρούν και σας αφήνουν περισσότερο χώρο για να πετύχετε. Όλα θα κριθούν στην ικανότητα εκείνων που θα αναλάβουν δράση να επιχειρήσουν και να διακριθούν. Είναι η καλύτερη στιγμή για όσους διαθέτουν όραμα, στόχους και διάθεση.

6. Μην σταματάτε να μαθαίνετε και μην εγκαταλείπετε στην αποτυχία.

Ένα από τα κυριότερα χαρακτηριστικά της επιχειρηματικότητας δεν είναι η επιτυχία, αλλά η ικανότητα όταν αποτυγχάνεις να ξανασηκώνεσαι σοφότερος και καλύτερος.
Τολμήστε λοιπόν να κάνετε τη δική σας επιχείρηση. Το συστήνω σε όλους όσους αναζητούν την ελευθερία και τη δυνατότητα να ακολουθήσουν τα πάθη και τα όνειρά τους.
Άλλωστε η επαγγελματική επιτυχία μέσα απ’ τη δική σας επιχείρηση είναι ένα συναίσθημα που απολαμβάνουν εκατομμύρια άνθρωποι γιατί όχι κι εσείς;
Η απόφαση είναι δική σας.